Get Free Dictionary App For BlackBerry Mobile Phones


Valid until 31 January 2015 (unless noted)
Free Download Dictionary and Thesaurus app for BlackBerry and iPhone iPod TouchFree dictionary and thesaurus app for BlackBerry has been recently announced by dictionary.com. For your information, dictionary.com is the most trusted for reference content and thesaurus; these include 500.000 collections of word or terms, accurate definitions and synonyms. The new app name is dictionary and thesaurus – dictionary.com for BlackBerry Smartphones. This app is free, it won't cost you anything... yes, they claimed that this is the only free dictionary app for BlackBerry device so this is really a good news for BlackBerry users.

The Free Dictionary App for BlackBerry features include:
  • Dictionary and Thesaurus
  • Word of the Day English and Spanish
  • More than 325,000 words and definitions
  • More than 275,000 synonyms
  • Phonetic and audio pronunciations
  • Spelling suggestions
  • Recent history
  • Social networking functions
  • Email integration

Supported devices :
BlackBerry 8100, 8110, 8120, 8130, 8220, 8230, 8300, 8310, 8320, 8330, 8330m, 8350i, Gemini 8520, 8800, 8820, 8830,Curve 8900,9000,9630

Previously, dictionary.com has also launched two free apps for iPhone and iPod touch which is listed on the Top 30 favorite app in the iTunes App Store.

Get the free dictionary app for Blackberry or iPhone/iPod touch on dictionary.com

10 comments:

rumah blogger said...

sudah lama saya mengidam-idamkan hp blackberry ini, tapi kapan ya bisa beli??

sabirinnet said...

nokia memang sangat vinovatif, selalu ada yg baru untuk memenuhi keinginan pasar. sukses ya mas

Lowongan BUMN said...

Kadang dengan total di bisnis online hasil yg di dapat bisa lebih besar dari pada bisnis offline. Terus masalah resiko, bisnis online terutama bisnis PPC saya pikir tidak terlalu beresiko kecuali tanpa perhitungan matang melakukan berbagai promosi.

Kalo saya rasakan sih, modal utama dalam bisnis online apapun itu cuma 2 yaitu bisa membuat traffic dan bahasa. Siapa yg bisa 2 faktor itu, saya yakin akan mudah mencari $$$.

Enaknya bisnis online, adalah kebebasan waktu dan uang tetap mengalir meski kita sedang tidur, tidak seperti bisnis offline yang kalo tidak kerja tidak akan ada hasil.

Saya daftar adsense udah hampir 2 tahun, tapi baru agak serius semenjak bulan oktober kemarin. Yah, buat ngisi waktu luanglah, daripada cuma habis waktu tanpa guna kan mending buat blog, belajar SEO dan tentu juga bahasa.

Semangat terus om Angga mari kita sama - sama belajar.

wesprodigital said...

Wespromobile - buy best mobile phone price from online Wespromobile store at lowest price online in india.

URL:http://wespromobile.blogspot.com/

Haji said...

Setahu saya itu produk bagus

Lowongan BUMN said...

apakah ini juga bisa kepake dengan bb bold yah? aku nyari app kok lumayan susah...

Meyliani said...

kayaknya aplikasi yg menarik nih, mesti pake mbah google translate biar paham

Wawan Junaidi said...

BlackBerry nya keren gambar nya,,kapan bisa belinya,,,

new technology said...

wow this is new application for blackberry. Like this....

Tumharabaap said...

madarchodo download nai hoti ye kuti dictionary

Post a Comment

Rules:
Comment must be in English, otherwise will be not listed.
Spam comment will be deleted, so don't waste your time for it.
Respect yourself, respect others.